Fileomera

fonduri UE

Fileomera primeste fonduri de la Uniunea Europeana, prin programul PNDR, pentru dezvoltarea de noi produse apicole.
www.finantare-rurala.ro

PNDR AFIR

Miere premium

din Transilvania

Miere ambalata (in borcane de sticla), de cea mai buna calitate din flora mirifica si salbatica a Transilvaniei.

Miere din Romania

100% naturala

De peste 25 de ani exportam una din mierile de cea mai buna calitate din lume, in Austria, Danemarca, Franta, Germania, Italia, Japonia, Olanda, Polonia, Spania, Suedia, Marea Britanie etc.

Despre noi

Cine este Fileomera

Mierea românească este cunoscută și apreciată la nivel internațional pentru calitățile sale remarcabile. Drept rezultat, cererea de miere românească a crescut de la an la an, ceea ce a contribuit la dezvoltarea apiculturii în România în ultimii 20 de ani și la alinierea la standardele de calitate impuse de piața externă.

Fileomera SRL este o companie privată înființată ca răspuns la creșterea cererii produselor apicole românești pe piețele europene și internaționale. Obiectivul principal al companiei noastre este achiziționarea, prelucrarea și exportul mierii românești.

Fileomera face parte dintr-un grup de companii de elită, dintre care Melatera este specializată în miere bio / organică. Împreună formează o afacere de familie puternică, cu istorie, care reprezintă liderul exportatorilor de miere din România, țară care a devenit liderul producătorilor de miere din Uniunea Europeană.

3,500

tone de miere
vanduta

2,000

apicultori

7.4

mil. EURO
cifra de afaceri

26

ani de activitate

cele mai bune

certificari U.E.

Certification
Certification
Partner
Partner