Cerinte de calitate
- Fileomera garantează că mierea livrată este în concordanță cu legea UE în domeniul alimentației.
- Compoziție: 100% miere pură din România, nefalsificată, conform Legii UE a Alimentelor.
- Fără reziduri ale substanțelor interzise: antibiotice, pesticide etc.
- Garantăm că mierea a fost produsă, achiziționată și omogenizată în condiții impecabile de igienă, conform normelor europene HACCP și că bunurile ce fac obiectul prezentului sunt potrivite pentru consumul în sine, ca și pentru utilizarea ca ingredient în industria alimentară.
Proprietăți organoleptice
- Gust: aromat, tipic mierii
- Culoare: galben/roșcat
- Miros: specific mierii
Parametrii fizico-chimici
Parametrii | Valori |
---|---|
Umiditate | max. 18,5% |
HMF | max. 10 mg/kg (Winkler) |
Glicerină | max. 200 ppm |
Plumb, Cadmium, metal și toate metalele grele | <0,02 mg/kg |
Fenol | <50 ppb |
Coumaphos | <10 ppb |
Fluvalinates | <10 ppb |
Flumetrine | <10 ppb |
– p-Dichlorbenzene | fără |
– Chlorfenvinphos | fără |
– Chlordimiform | fără |
Pesticide | fără |
Carbendazime | <0,1 mg/kg |
Benzaldehide | fără |
Falsificare: | fără |
– C3- și C4-zahăr | nefalsificat C13 sau LC-IRMS analiza |
– Enzime străine și/sau termorezistente | absent |
– Zaharoză | < 5% |
Pyrrolizidin Alkaloide (suma) | < 20 µg/kg* |
Zahăr invertit | absent |
Diastază | min. 15,0 (Schade) |
Prolin | min. 200 mg/kg (Wallrauch) |
Granule amidon | max. 15% |
Drojdii | Max 1000 CFU/g |
Germeni total | Max. 10.000 CFU/g |
Enterobacteria | Max 10 CFU/g |
Coliforme | Max 10 CFU/g |
E.Coli | Negative |
Mucegai | Max 100 CFU/g |
Salmonella | Neg./25g |
Naftalină | absent |
Amitraz | <10 ppb |
Cymiazol | <10 ppb |
Carbon Hydride și alți solvenți | absent |
Antibiotice de orice fel | absent |
– OMG** Polen în miere provenit din plante modificate genetic | absent |