De peste 25 de ani, oferim una dintre cele mai de calitate producții de miere din lume.

Printre alte sortimente, colectăm mierea produsă din: salcâm, tei, floarea-soarelui, rapiță, polifloră.

  • Mierea Polifloră – în general, mierea polifloră este considerată a fi cel mai complex tip de miere, care cuprinde nectarul din câteva zeci, dacă nu chiar sute, de specii de plante medicinale, împrumutând unele dintre proprietățile terapeutice ale fiecăreia. Ea este indicată în caz de oboseală fizică sau intelectuală, debilitate, stări de convalescență, tulburări de creștere.
  • Mierea de Tei – are cea mai plăcută și puternică aromă dintre toate tipurile de miere. Având o culoare interesantă cu reflexii verzui, se cristalizează ușor, mai ales dacă este păstrată la rece. Conține elemente precum potasiu, calciu și magneziu. Se recomandă ca remediu împotriva oboselii și stresului, se utilizează ca sedativ al sistemului nervos, în insomnie și pentru prevenirea migrenei.
  • Mierea de Salcâm – de culoare albă spre gălbuie, este parfumată și limpede. Are o finețe și discreție deosebită, ceea ce o face mult apreciată de copii. Îndulcește alimentele și ceaiurile fără a distorsiona gustul. Lichidul său natural este bogat în fructoză și are conținut scăzut de glucoză. Are, ca mierea de tei, proprietăți de calmare psihică. Datorită conținutului scăzut de glucoză, aceasta poate fi consumată moderat și de către persoanele cu diabet zaharat.
  • Mierea de Floarea-Soarelui – este oarecum la polul opus față de mierea de tei. Are proprietăți tonice psihice și generale, stimulând imunitatea. Are de asemenea proprietăți anti-bacteriene. Se utilizează ca medicament în tratamentul bronșitelor și bolilor de stomac. Conține multă glucoză, ceea ce creează cristale mari și neregulate.
  • Mierea de Rapiță – de culoare albă spre galben pal este bogată în glucoză, contribuind la o cristalizare rapidă, chiar și în primele două săptămâni de la extragerea fagurilor. Conține elemente precum calciu și bor. Are o textură cremoasă și un gust plăcut, fiind mai puțin dulce decât salcâmul.
honey type