Apicultor in Transilvania, Romania

Fileomera a fost fondata în anul 1993 ca o afacere de familie

…si s-a dezvoltat de-alungul a 3 generatii de iubitori de albine și apicultori.

Fileomera s-a născut și continuă să aibă sediul central în regiunea Transilvania a României – o zonă cu natură neatinsă, un patrimoniu cultural divers și farmec autentic ce l-a atras inclusiv pe Prințul Charles al Marii Britanii drept suporter și ambasador public.

România are o tradiție istorică în apicultură și este, în prezent, cel mai mare producător de miere din Uniunea Europeană și una dintre țările exportatoare de top pe piața mondială de miere.

Compania noastră s-a dezvoltat pas cu pas, devenind principalul exportator de miere din Romania, deținând această poziție de mai mulți ani.

MISIUNE

Misiunea companiei Fileomera este de a oferi consumatorilor internaționali cea mai pură miere naturală românească de cea mai bună calitate și de a promova unicitatea mediilor naturale locale care au contribuit la crearea acesteia.

VALORI

Borcane cu miereINCREDERE – succesul afacerii noastre se bazează pe relații de încredere pe termen lung cu sute de apicultori români și cu zeci de companii partenere care ne importă mierea.

VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ – promovăm un stil de viață sănătos prin consumul celei mai pure, de înaltă calitate și mai sănătoase mieri naturale românești.

SUSTENABILTATE – suntem interesați de viitorul apiculturii, de promovarea produselor românești autentice, de clienții și partenerii noștri.

PATRIMONIU– rețeaua noastră de furnizori locali este compusă din apicultori pasionați de mai multe generații, care încă folosesc tehnici tradiționale și respectă ecosistemele complexe care ajută albinele la producerea mierii, creând centre de influență pentru apicultorii din zonele în care ei își desfășoară activitatea de achiziții.